Senyum

Senyum
Senyum Itu Indah

Monday, 4 June 2012

The E-Day Nurul

Bismillah…
Assalam…

Alhamdulillah….. Hari ini diberikan kesempatan untuk update blog. Maklumlah dah berzaman tak jenguk blog ni. Alhamdulillah, syukur kepada ALLAH kerana telah memberikan kesihatan pada diri ini setelah lima hari demam. Tak taulah demam sebab perubahan cuaca atau demam rindu. Opsss… Biarlah rahsia.

Okay, hari ni saya akan update perkara terbaru dalam hidup saya. Eh! Bukan, hidup kawan saya. Saya hanya menumpang kegembiraan sahabat sejak dari semester 1 hingga semester terakhir duduk rumah yang sama. Sahabat saya ni kecil molek comel orangnya. Sekali pandang mesti nak pandang lagi. Kalau masa belajar dulu, bila dia tak ada dalam rumah mesti sunyi. Jarak umur kami hanya beza 1 bulan tapi dia dah mendahului saya menuju ke gerbang perkahwinan. Dalam demam ku gagahkan jua kudrat untuk ke majlis mu wahai sahabat.

2 Jun 2012 (Sabtu) yang lalu, dia telah selamat menjadi tunangan orang. Tahniah buat sahabatku Nurul Hidayah yang telah menerima lamaran tunangnya iaitu Ahmad Taufiq. Walaupun majlis tidak dihadiri sang tunang yang berada jauh di Sarawak namun ia tidak mencacatkan majlis yang sangat bermakna itu. Berbaju kurung moden biru firus menyerlahkan lagi keayuan si pemakai yang lengkap dengan senyuman lesung pipit di pipi. Buat sahabat, tahniah. Semoga perjalanan untuk menempuh satu lagi majlis besar dalam tempoh 5 bulan lagi akan berjalan dengan lancar. Sayang kamu sangat-sangat.

 Pelamin by Keris Sanggul Bridal


 Cup Cake dari pihak perempuan by Le Gateau


 Saat menyarung cincin

Me and the future wife


No comments: